AtasoyWeb - Hüseyin Atasoy
AtasoyWeb
Hüseyin Atasoy

PAKEV - Programlanabilir, Ağ Kontrollü Elektron Vanası

Evdeki cihazların yerel ağ veya internet üzerinden, web tarayıcısı olan herhangi bir cihaz ile açılıp kapatılabilmesine, durumlarının uzaktan kontrol edilebilmesine olanak sağlayan yazılım ve yazılımın idare ettiği ufak donanımlar.

Web sunucusu, mikrodenetleyici içerisinde gömülü olarak hizmet vermekte ve mikrodenetleyicinin giriş/çıkışları, içine gömülen programın sunduğu arayüz yardımıyla kalıcı olarak programlanabilmektedir.

İlgili bağlantılar: Modifying the EtherCard Library To Handle Large TCP Packets, Build Your Own Web Server

Yazar: Hüseyin Atasoy
Yayın tarihi: 18/08/2014 20:25
Anahtar kelimeler: atmega328, uzaktan kontrol, cihaz kontrolü, otomasyon, ethercard, atmel, wifi

Yorum Gönder

 
Yorumunuzu -1. yoruma yanıt olarak gönderiyorsunuz. Yanıtlamayı iptal etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Yorumlar (5)

ismal meriç
Yanıtla
25/09/2014 01:16
#1

Çok başarılı ve işe yarar programlar yazıyorsun. Başarılarının devamını dilerim

Hüseyin Atasoy
Yanıtla
03/10/2014 18:59
#2

Teşekkür ederim.

Alican baş
Yanıtla
13/04/2015 10:00
#3

Abi süper programlar yazıyorsun google'dan tesadüfen keşfettim siteni uzun zamandır giremiyordum mail kutusuna bakınca tekrar girme gereği hissettim başarılarının devamını dilerim :)
(Küçük bir rica: biz eğitim camiası için de bir iki pro yazsan çok makbule geçer ;))

Hüseyin Atasoy
Yanıtla
26/04/2015 08:59
#4

Teşekkürler :)

Mustafa
Yanıtla
15/09/2015 14:30
#5

Oldukça başarılı ve dahiyane projeleriniz var. Tebrik ediyorum.

 
Şu an bu sayfada 1, blog genelinde 6 çevrimiçi ziyaretçi bulunuyor. Ziyaretçiler bugün toplam 438 sayfa görüntüledi.
 
Sayfa 48 sorgu ile 0.055 saniyede oluşturuldu.
Atasoy Blog v4 © 2008-2025 Hüseyin Atasoy